7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Kupa maçı biletlerine büyük ilgi

Fortis Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ve Fenerbahçe takımlarını evinde ağırlayacak olan Tokatspor'da maç biletleri kredi kartı ile de satılmaya başlandı.


TFF 2. Lig 4. Grup'ta liderliğini sürdüren Tokatspor'da Fortis Türkiye kupası maç biletleri yeraltı çarşısı üzerinde kurulan stantta devam ediyor.

Bilet satışlarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Tokatspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Çevirgen, kapalı tribünde yüzde 90 oranında biletlerin satıldığını söyledi. Açık tribünde ise yüzde 30'un üzerinde bilet satışı ile beklentilerini aştıklarını ifade eden Çevirgen, "Bu gidişle bir hafta içinde biletlerin tamamının satılacağını ümit ediyoruz.
Taraftarlarımızdan isteğimiz mağdur olmamaları için biran evvel biletlerini almaları" dedi.


Çevirgen, satışların yüzde 50'sinin kredi kartı ile gerçekleştiğine dikkat çekerek, "Şu anda post makinelerimiz taksit seçeneği sunmuyor. Ama gelen talepler doğrultusunda banka müdürü ile görüştük. Kredi kartına da taksitli bilet satışlarına başlayacağız" diye konuştu.
Tokatspor Yönetimi tarafından alınan karar ile Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçları için tek bilet uygulaması yapılırken, açık tribün 100 YTL, kapalı tribün 200 YTL'den maç biletleri satışa sunulmuştu

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 18:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FİKRET YILDIRIM IP: 88.247.190.xxx Tarih : 7.11.2008 03:50:36

Bu sene hakikaten TOKATSPOR bizim gururumuz oldu.İnşallah fortis Türkiye kupasında guruptan çıkıp final oynarız. Tokat halkı desteklerini her zaman sürdürmeli ve artık bizde yavaş yavaş süper lige doğru yanaşmalıyız. Tüm taraftarlara ve TOKATSPOR'a başarılar.