3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

'Kürtçülük Türkiye'yi paylaşmak istiyor'

Türk Ocağı Tokat Şube Başkanı Halil Camgözoğlu, "PKK adıyla organize olan 'Kürtçülük' Türkiye'yi paylaşmak istiyor" dedi.

Türk Ocağı Tokat Şubesi'nde basın açıklaması yapan Camgözoğlu, yaşanan terör olaylarında vatan evlatlarını şehit vermenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Türkiye'nin halen PKK üzerinden yürütülen "Kürtçülük" hareketinden daha öncelikli ve önemli hiç bir konusu olmadığını ileri süren Camgözoğlu, "Bu fitne bastırılmadığı sürece ülkede ihtiyacımız olan huzur ve istikrar sağlanamaz; ekonomik ve sosyal konulardaki girişimlerde yeterli verim alınamayacağından amaca ulaşılamaz. Toprağa verdiğimiz her şehit Türk milletine iletilen bir mesaj olduğu kadar, hükümet başta olmak üzere, ülkenin yönetim sorumluluğunu taşıyan sivil ve asker bütün kesimler için acı bir uyarıdır. Herkesin bu anlamda durumunu gözden geçirmesinin, özeleştiri yapmasının zamanıdır. Gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. PKK adıyla organize olan 'Kürtçülük' Türkiye'yi paylaşmak istiyor. Bu proje başta ABD olmak üzere, birçok Batılı ülkeden, Brüksel'den destek görüyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail uğurkan IP: 88.243.29.xxx Tarih : 12.10.2007 21:13:43

bu terör olaylarının bir numaralı sorumlusu aşırı faşist türke türk propagandası yapan insanlardır. istenirse 1 günde halledilecek meseleler bunlar. ama yeterli duyarlılık yok kimsede herkes faşitce yaklaşıyo