3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Light Selami Tokat'a damat oluyor

’Çocuklar Duymasın’ dizisinin başrol oyuncularından "Light Selami" tiplemesiyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Özgür Ozan, Tokat’ta nişanlandı.

Tokat’a geçtiğimiz gün akşam saatlerinde gelen Özgür Ozan, Esnaf Kefalaet Kooperatif Evleri Sitesi Manolya Apartmanı’nda aile arasında yapılan törenle nişanlandı.

Eczacı İrfan Uğur’un kızı Neslihan Uğur ile aile arasında yapılan nişan sonrası Özgür Ozan geceyi Öğretmenevi’nde geçirdi.

Özgür Ozan, sabah saatlerinde ise nişanlısı ile evlerinde tekrar buluştu. Basın mensuplarının görüşme isteğini kabul eden Özgür Ozan, kısa bir açıklama sonrasında nişanlısı sanat yönetmeni Neslihan Uğur ile objektiflere poz verdi.

Nişanlısı ile aynı şirkette çalıştıklarını ve uzun süre görüştüklerini ifade ederek Tokat’a enişte geldiğini söyleyen Özgür Ozan, "Ailesi Tokatlı, kendisiyle İstanbul’dan tanışıyoruz. Aynı şirkette çalışıyoruz. Şirketimizin yapım sorumlusu, uzun zamandır tanışıyoruz. 1- 1.5 yıllık arkadaşlığımız vardı. Böyle bir şeyle bitirmeye karar verdik. Aile arasında nişan oldu. Düğünü yaza doğru düşünüyoruz" dedi.

Aile arasında yapılan nişan sonrası tekrar İstanbul’a dönen çift, ailesi ile kapı önünde vedalaştı. Bu arada çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özgür Ozan, bol bol imza dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 16:46:40
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 19:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?