30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Mal varlığını bağışladı, öldü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayvansever Muhterem Uzel mal varlığını sahipsiz hayvanlar için bağışladıktan 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Erbaa Devlet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören Muhterem Uzel akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Kimsesi olmayan ve yaklaşık bir yıldır Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ın destekleri ile hayatına devam eden Uzel'in cenazesi Merkez Büyük Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye katılan Başkan Yenihan, yaşadığı üzüntüyü ifade ederek, "Hayvansever Muhterem teyzemizi kaybettik. Kendisinin bize vasiyeti olan sahipsiz hayvanlara
sahip çıkma isteğini eksiksiz yerine getireceğiz. Belediyemize bağışladığı iki dairesinin gelirleriyle sahipsiz hayvanlara Avrupa normlarında bir hayvan barınağı yapma sözünü yerine getireceğiz" diye konuştu.

Erbaa'da hastanede tedavi gören yaşlı kadın yaklaşık 200 bin TL değerindeki iki dairesini sahipsiz hayvanlar yararına bağışlamıştı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2012 Çarşamba 09:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre IP: 88.254.51.xxx Tarih : 8.02.2012 17:01:09

keşke hayvanlara degilde ülkemizde o kadar aç insan varken ,kimsesiz çocuklara bağışlasaymış yapmış olduğu hayır daha makbul olurmuş.