3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Malatya ve Tokat'ta şüpheli paketler

Ulus'taki Anafartalar Çarşısı esnafı, önceki gün çarşı önünde meydana gelen patlamayı dükkanlarına astıkları pankartlarla kınadı. 

Esnaf dükkan camlarına "Türk halkına yapılmış bu terör eylemini lanetle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun", "Milletimize yapılmış bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kaybettiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Devlet büyüklerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür ediyoruz" ve "Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ulus esnafına geçmiş olsun" yazılı pankartlar astı. 

Bu arada MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel başkanlığındaki bir grup da çarşı esnafını akşam saatlerinde ziyaret etti.

MALATYA'DA ŞÜPHELİ PAKET FÜNYEYLE PATLATILDI
Malatya'da şüpheli bir paket fünyeyle patlatıldı.
İnönü Caddesindeki bir iş merkezi önünde şüpheli paket bulunduğu bilgisini alan polis, çevre güvenliği alarak yolu yaya ve araç trafiğine bir süre kapattı. 

Özel kıyafetli bomba uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan paketin boş olduğu anlaşıldı.

TOKAT'TA ŞÜPHELİ KUTU FÜNYEYLE PATLATILDI
Tokat'ta 6 katlı binanın, AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu 6. katında şüpheli bir kutu fünyeyle patlatıldı.
Gaziosmanpaşa Bulvarında, 5 ve 6. katlarında AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu binada şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis, binayı boşaltırken, yolu trafiğe kapadı. 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunun olduğu 6. kattaki tuvaletin yakınında bulunan ayakkabı kutusu fünyeyle patlatıldı.
Olay yerinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü İhsan Ünal, ''binadaki asansörün bir süredir çalışmadığı ve bir kişinin ayakkabı kutusunu bırakarak uzaklaştığı'' yönünde ihbar aldıklarını belirterek, ''Ekiplerimizi görevlendirdik. Yaptığımız çalışmada kutunun içinden kordonu olamayan saat çıktı. Herhangi bir düzenek yok'' dedi.
Saat incelenmek üzere emniyete götürüldü.
ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 22:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?