6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Mercek 60 Operasyonu

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen "Mercek 60" operasyonunda 220 adet Extacy hap ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, İstanbul'dan Turhal'a uyuşturucu otobüsle hap getirilerek satılacağı bilgisi alındı. Düzenlenen operasyonda, yolcu otobüsü Turhal ilçesi girişinde durdurularak İ.Ş. ile C.T. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada C.T.'nin montunun cebinde 220 adet Extacy hap, 2 adet mavi renkli hap, 3 içimlik satışa hazır plaka esrar ile esrar kullanılan 1 paket çarşaf ele geçirildi. Ayrıca ele geçirilen uyuşturucu maddelerin alıcısı olduğu ileri sürülen Zile ilçesinde ikamet eden E.O. isimli şahıs Amasya'da, A.Y. isimli şahıs ise Turhal'da yakalanarak gözaltına alındı. 

Şahıslardan E.O.'nun üzerinde yapılan üst aramasında 9 adet Extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar yapılan sorgularının ardından Turhal Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 12:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert merter IP: 88.247.246.xxx Tarih : 9.04.2008 08:26:14

TÜRK polisini kutluyorumm helal olsun vallaa inş bu haysiyetsizlerin alayını kurutacaksınızz ben inanıyorum...halk polis el ele hep huzurlu günlere...