30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

MHP meclis üyelerini tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri düzenlenen bir programla tanıtıldı.

Birlik Düğün Salonu'nda düzenlenen programda konuşma yapan MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, Tokat'ın kan kaybederek nüfusunun hızla düştüğüne dikkat çekti. Tokat'ın ciddi sorunlarını güçlü bir kadro ile aşmak istediklerini ifade eden Doğru, "Bizim kadromuzu hiçbir siyasi partide göremeyeceksiniz. Gönül adamlarının iş başına gelmesi ve Tokat'ın her tarafına hizmet etmesinin zamanı gelmiştir" dedi.

MHP İl Başkanı Zeki Kurt ise partisinin İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri düzenlenen programda tanıtarak, "Belediyecilik işi MHP'nin işidir. Çünkü Türkiye'de yolsuzluğa bulaşmış, ahlaksızlıkla anılan bir MHP belediye başkanı göremezsiniz" diye konuştu.

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Ümit Sarıtaşlı ise 29 Mart'tan sonra Tokat'ı Türkiye'nin en temiz şehri yapacaklarını ifade ederek konuşmasını şöyle tamamladı: "Ben inanıyorum ki bir yıl sonra Tokatlılar Tokat'ı tanıyamayacak. Çünkü gecemizi gündüzümüze katıp hep birlikte Tokat'ta MHP belediyesinin neler yapabileceğini göstereceğiz."
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 14:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tokatlı ülkücü IP: 78.160.0.xxx Tarih : 23.02.2009 09:12:54

mhp belediye başkanı adayı açısından çok isabetli bi karar vererek tanımış iş adamı siyasetci ümit sarıtaşlı beyi seçerek iyi yapmıştır tokatta büyük oy patlamasıyla belediye başkanlığını kazanacaktır bundan eminim. anacak ilgenel meclisi seçimlerinde aynı hassasiyeti gösteremiyerek sınıfta kalmıştır. bunun tek sorumlusu vardır oda il başkanı müsvettesi zeki kurttur. seçimlerden sonra hemen partiyi ya kongreye götürmeli yada onuruyla istifa etmelidir.