30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

MHP mesaj verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, yaşanan terör olaylarına karşı 'birlik ve beraberlik' mesajı verdi.

Şehrazat Resturant'ta düzenlenen “Vuslat” yemeğinde MHP’liler bir araya geldi. Yemeğin açılış konuşmasını yapan MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

Saldırıyı düzenleyen terör örgütünü şiddetle kınayan Başkan Polat, “Sürekli tekrar ettiğimiz bir konu var. Terörle müzakere değil mücadele etmemiz gerektiğini genel başkanımız başta olmak üzere tekrar ediyoruz. Ama gerek hükümet gerek yandaşları aldatıcı propagandalarla yüce milletimizi hala kandırmaya ve aldatmaya çalışıyorlar. 'Savaşla mücadeleyle bir yere gelinemiyormuş.' Bu yöntemle 30 yıldır netice alınamamış. Bunlar külliyen yalandır. Terör 30 yıl değil 80 öncesin de vardı. O zamanlarda asker polis şehit ediliyordu. Ama yüce Türk Milleti her zaman terörle mücadele de başarılı olmuştur. 1990 yıllarda terörle mücadele de etkin ve Başarlı olunmaya başlandı. 1999-2005 yıllar arasında terör tamamen bitmişti, ta ki açılımlara kadar” dedi.

Başkan Polat ayrıca, yerel seçimlerde ilçelerde yakaladıkları başarıyı il merkezinde de yakalayarak işsizlik sorunun çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Erbaa Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve projelerle işsizlik sorununu çözdüğünü ifade eden Başkan Polat, köylerden ilçeye servislerle fabrikalara işçi taşındığını kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru da konuşmasında 8 askerin şehit olduğu terör olayına değindi. MHP’li Doğru, Türk devletini çok büyük sorunlar problemler beklediğini belirterek, “Terör örgüt aldı başını gidiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün değerlerine saldırıyor. Terör örgütünün TBMM’de uzantısı olan siyasi parti devletimizin bütün kanunlarını çiğniyor ve paspas ediyor. Biz bunları 2002 seçimlerinden bugüne ifade etmeye çalıştık. Birlik ve beraberliğin zamanı gelmişte geçiyor. Her geçen gün bir önceki günü aratıyor. Türk Devletini bölmek isteyenler her geçen gün mesafe alıyorlar. Türk milleti bunun hesabını bir gün gelecek soracaktır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2012 Çarşamba 14:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?