30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

MHP'de kongreye doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, “MHP parti içi demokrasinin en iyi işlediği partidir” dedi.

MHP Tokat İl Kongresi 7 Nisan Cumartesi günü Büyük Tokat Oteli’nde MHP Genel Başkan Yardımcıları Tokat Milletvekili Reşat Doğru ile Ankara Milletvekili Mustafa Erdem’in katılımı ile yapılacak.

Kongre öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Polat, Başçiftlik ilçesinde başlayan kongre sürecinin 12 ilçede yapılarak Zile kongresi ile tamamlandığını belirterek, “Çok adaylı seçimlerin olduğu 4 ilçemizde demokrasinin tüm kurallarını işlettik. Kaybedenin olmadığı sadece kazananın MHP olduğu, kaybeden adayların kazanan adayların elini kaldırdığı birlikte partiye giderek devir teslim yaptığımız ilçe kongre süreçlerimiz bitmiştir. Tüm hemşerilerimizi Büyük Tokat Oteli’nde yapacağımız kongreye davet ediyoruz. Genel Başkanımı Dr. Devlet Bahçeli’nin 7 Nisan’da Fransa’da olacak olmasından dolayı kongremize katılamayacak.Divana Genel Başkan Yardımcılarımız Tokat Milletvekili Reşat Doğru ile Ankara Milletvekili Mustafa Erdem katılacak” dedi.

Kongrede ikinci dönem için aday olan Başkan Polat, şuan için başka bir aday olmadığını ifade ederek, “MHP parti içi demokrasinin en iyi işlediği partidir. Kongremize 3 gün var. Divan oluşana kadar herkes aday olabilir. Bundan sonra çıkacak adayların önünü açmak için mevcut il başkanı olarak önünü açmak için elimden geleni yapacağıma dair partililere söz verdiğimi sizlerin aracılığı ile tekrar beyan ediyorum” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2012 Çarşamba 14:13:50
Güncelleme :5 Nisan 2012 Perşembe 19:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?