30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

MHP'den aşevine gıda yardımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niksar İlçe Teşkilatı tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin günlük yemek ihtiyaçlarının karşılandığı aşevine kuru gıda yardımı yapıldı.

MHP Niksar İlçe Başkanı Davut Berdibek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Niksar Belediyesi Aşevi Müdürü Ömer Bostancı'ya gıda paketlerini teslim etti.

Bostancı, aşevinin belediyenin katıklarının yanında hayırseverlerinde yardımı ile yaklaşık 600 ihtiyaç sahibi aileye hizmet verdiğini söyledi. MHP'li Berdibek ise Niksar Belediyesi aş evi çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek, "Çünkü Niksar'ımızda işsizlikten kaynaklanan yaşam darlığı mevcut. Bu anlamda bizim yapmış olduğumuz gıda yardımları belki de bir merhem olacaktır. Biz siyasilerimizden, iktidarımızdan bu anlamda köklü çözümler bekliyoruz. Yerel iktidar olarak bizler elimizi taşın altına koyduk" dedi.

Başkan Berdibek, aşevine herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, "İlçemizde sanayici, işadamlarımıza ve ekonomik durumu iyi olan esnaf arkadaşlara bu çalışmanın örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. Gerçekten Niksar son zamanlarda ağır kış şartları geçiriyor, bu anlamda da bu hizmetleri sunmada elimizden gelen gayretleri ekonomik anlamda göstereceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2012 Perşembe 19:13:11
Güncelleme :1 Mart 2012 Perşembe 19:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?