20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Milletvekili Demir'den Gözen'e plaket

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ilk defa bir milletvekilinden plaket aldığını söyledi.

Turhal Belediye Başkanlığı'na tekrar seçilen Ali Gözen'e, AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyecilikte şehirliğin en modern sistemi neyse, onu uygulamak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Turhal halkına söz verdikleri projeleri yapmak için milletvekillerinden destek isteyeceklerini ifade eden Başkan Gözen, "Çünkü bu dönem daha da çok hizmetlerimiz olacaktır" dedi.

AK Tokat Milletvekili Osman Demir ise Turhal'da barış ve kardeşlik içinde geçmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Demir, "Demokrasilerde karar halkındır. Vatandaş yetkisini kullandı, kararını en iyi bir şekilde verdi ve yeniden 'Ali Gözen' dedi. Bundan sonra da aynı kararlılıkla hizmete devam edeceğinizi biliyorum. Bize de bu süreçte her ne düşecekse o sorumluluğu yüklenmeye hazırız" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir, Başkan Gözen'e yapmış olduğu başarılı hizmetler ve güven tazelemesinden dolayı plaket takdim etti. Başkan Gözen, bugüne kadar birçok plaket aldığını, fakat bir milletvekilinden ilk defa plaket aldığı kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 22:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?