7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Milli Atlet Başkan'ı ziyaret etti

Sırbistan'da düzenlenen Şampiyon Kulüpler Avrupa Kupası Gençler Atletizm Yarışması'nda ikinci olan milli atlet Sait Özdemir, Vali Dr. Recai Akyel ve Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek'i makamlarında ziyaret etti.


Ziyarette İl Gençlik ve Spor Müdürü Vejdi Ayça ve milli atlet Sait Özdemir'in antrenörü Abdullah Yılmaz da hazır bulundu. Milli atlet Sait Özdemir, Sırbistan'da 20 Eylül tarihinde düzenlenen Şampiyon Kulüpler Avrupa Kupası Gençler Atletizm Yarışması'nda 9.13 dakika ile gümüş madalya kazandığını hatırlatarak, "Şampiyonluğu sadece 1 saniye gibi bir farkla, 9.12 ile İspanyol rakibime kaptırdım. Önümüzdeki ilk uluslararası yarışmada ülkeme birincilik getirmek istiyorum ve bunun için çok çalışıyorum" dedi.


Vali Akyel ise, spor ve sporcuya her zaman önem verdiklerini, önem vermeye de devam edeceklerini ifade ederek, "İşadamları ve kurum ve kuruluşlarımızdan ülkemizi ve ilimizi uluslararası arenada her zaman madalyalar kazanarak temsil eden bu sporcumuza destek ve sponsor olmalarını rica ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 18:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?