6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Neredesin Kadriye?

Ankara'da eşini kaybeden Hamdi Polat, 2 çocuğu ile çaresizlik yaşadığını, eşinin zorla alıkonulduğunu ileri sürdü.

Tokat'ta ikamete eden Hamdi Polat (32) eşi Kadriye Polat (40) ve çocukları Resul (8) ve Yasin Polat (7) ile Ankara'da bulunan asker arkadaşının yanına bir süre önce ziyarete gitti. Yaklaşık 10 gün süren ziyaretin ardından dönüş için hazırlık yapan Hamdi Polat, eve geldiğinde eşi ve çocuklarını bulamadı.

Eşinin kendinden soğutularak yanlış yönlendirildiğini ifade eden Polat, "Bir süre çocuklarımla eşimin başına bir şey geldi diye korktum. Polis ve jandarmaya olayı bildirdik. Bu arada eşim telefonda çocuklarımı bir avukata bıraktırdığını söyledi. Oradan çocuklarımı aldım. Ama kendisinden sağlıklı bilgi alamıyorum. Zorla alı konulduğunu düşünüyorum. Eşim kendini doktor olarak tanıtan bir bayanın yanında tutuluyor" dedi.

Eşinin Kastamonu'daki ailesi de perişan olduğunu belirten Polat, "Her ne olursa olsun eşimin dönmesini istiyorum. Çok seviyorum kendisini. Bu çocuklarımız için dönmesini istiyorum" diye konuştu. Resul ve Polat da annelerini çok özlediklerini, dönmesini istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 17:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?