6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Niksar'a 'yaprak dolma' tesisi

Tokat'ın Niksar ilçesinde kurulacak olan 'yaprak dolma' tesisinde 400'e yakın bayana iş imkanı sağlanacağı bildirildi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, İstanbul'da faaliyet gösteren Tokatlı girişimcilerle bir araya geldi.

Yüksel, Tokatlı işadamı Hayrettin Taşkıran'a ait İstanbul Hadımköy'deki Bereket Döner tesislerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Dönerde marka olarak artık Türkiye sınırlarını aşıp bir dünya markası olduklarını belirten Taşkıran, Niksar'a yapmayı düşündükleri yeni fabrika ve tesislerle ilgili bilgi verdi. Niksar'a meşhur Tokat yaprağından yapılan dolma tesisi kuracaklarını ifade eden Taşkıran, bu tesiste 400'e yakın bayana iş imkanı sağlanacaklarını söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel ise, kadınların çalışma hayatında yer alması hususunda ciddi girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Dünya markası olmuş bir firmanın Niksar'da yatırım yapması ve kadınlarımıza iş imkanı sunacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz Tokatlı işadamlarının, Tokat'a yatırım yapması ekonomik olduğu kadar aynı zamanda sosyal bir projedir. Tokat'a yatırım yapacak olan firmalarımıza her türlü kolaylığı sağlayacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 16:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rose IP: 88.252.33.xxx Tarih : 17.07.2008 19:51:00

bravo niksar a ve niksarlılara tokat ın şanlı g. bşk . yard. na ve belediye başkanına duyurulur. ya kardeşim çalışın biraz ya . geçen dönem tokatta yine bi şeyler vardı bu dönem hiç bir şey yok . şükrü ayalan tokat çok ciddi yatırımlar alacak diyodu 2. dönem bu gidişle çevra yol yüzyılda ancak biter. organize sanayiye tek yatırım yapan varmı ? tokat ın şehir içi yolları ? sanat harikası yollara ne demeli ? / yarısı asfalt yarısı parke yarısı çukur ) bürün bunlar yaşanırken tokatta muhalefeti sormaya gerek varmı ? demekki iktidar yok , muhalefet hiç yok . muhalefet milletvekilleri hiçmi görmez hiç mi eleştirmez. SAHİPSİZ ŞEHİR TOKAT