3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Nilüfer'e hemşehri desteği

Bir televizyon kanalında yapılan Türk Halk Müziği yarışmasında son üç yarışmacı arasında kalan Tokatlı yarışmacıya Turhal Belediyesi’nden destek geldi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Anadolu Ateşi Bu Toprağın Seslerini Arıyor" adlı Türk Halk Müziği yarışmasına katılarak büyük başarı gösteren Tokatlı sanatçı Nilüfer Sarıtaş’a destek veren Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ’Tüm Turhal El Ele Nilüfer Finale’ sloganı ile destek kampanyası başlattıklarını söyledi.

Gözen, "Tüm hemşehrilerimizin yarışmacımız Nilüfer’e mesaj göndermek suretiyle destek vereceği ve bu yarışma sonucunda ilimizden birinci çıkacağı kanaatindeyim. Şuanda biz belediye mensupları olarak desteklediğimizi basın aracılığı ile beyan ediyoruz. İlimizin yetiştirdiği sanatçımızı desteklemek amacıyla birkaç belediye başkanı arkadaşla birlikte Cumartesi günü Nilüfer’in yanında olacağız" dedi.

Başkan Gözen, yarışmada desteğin çok önemli olduğunu da belirterek, "Sesiniz ne kadar güzel olursa olsun biraz desteğiniz olmadığı müddetçe işiniz zor. Zaman zaman sunucuların veya jürinin taraf tuttuğunu hepimiz görmekteyiz. Ama buna rağmen biz istiyoruz ki, Turhal’da bütün hemşehrilerimiz bir defaya mahsus olmak üzere bolca mesaj göndersinler, bunu başaralım. Biz başaracağımıza inanıyoruz. Tüm Turhallılar’ın da buna inanmasını arzu ediyorum" diye konuştu.

Belediye personeline destek için zorlama olmadığını da belirten Başkan Gözen, "Ben kendi telefonumdan her hafta 30’a yakın mesaj gönderiyorum. Bugün herhalde 40-50’yi bulur. Her hemşehrimiz 2-3 tane mesaj gönderse yeterli olacağına inanıyorum" dedi.

Öte yandan belediye personeli de Nilüfer’e destek vereceklerini ifade etti. Nilüfer Sarıtaş’a destek vermek isteyenlerin cep telefonunun mesaj bölümüne ’Nilüfer’ yazıp ’2922’ ye göndermesi gerekiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2005 Salı 16:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?