30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Okçular şölene damga vurdu

Tokat’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gösteri atışı yapan okçular programa damgasını vurdu.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde spor şöleni ve kupa töreni düzenlendi. Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı sporcular ve vatandaşların katıldığı şölenin açılış konuşması Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt yaptı. Gençlik Spor Kulübü Okçuluk Takımı gösterileri ile programa renk kattı.

Balon hedefinin yanı sıra yumurta ve domatesi vuran okçular alkış topladı. Ayrıca yeni nesil okçularla okçulukta dünya 5. si olan Danişment Atlı Spor Kulübü Okulu okçuları birlikte gösteri atışı yaptı. Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Halk Dansları ve Jimnastik Gösterileri, Gençlik Spor Kulübü Boks, Jimnastik, Tekvando, Judo, Badminton takımları gösteri yaptığı şölende renkli görüntüler yaşandı.

Ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde derece yapan okullar, sporcularımıza kupaları verildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2012 Salı 14:45:43
Güncelleme :22 Mayıs 2012 Salı 14:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?