6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

OSB hazır, yatırımcı bekliyor

Vali Dr. Recai Akyel, yatırımcıları Niksar Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım yapmaya çağırdı.


Tokat'ın Niksar ilçesinde bir dizi temasta bulunan Vali Akyel'e, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadullah Karataş eşlik etti.

Niksar OSB'de bir süre önce temeli atılan Yaş Sebze Meyve Paketleme Fabrikası'nı gezen Vali Akyel, fabrika sahibi Süleyman Kılıçarslan'dan bilgi aldı. Yatırımcılara Niksar OSB'ye yatırım yapma çağrısında bulanan Vali Akyel, "İlçemizde istihdam sağlayacak bu tür tesislerin artmasını arzu ediyoruz. Bölgede üretilen ürünlerin işlenerek ihraç edilmesi hem üreticinin hem de sanayicinin yüzünü güldürecek. Bu tesisimizin faaliyete geçmesiyle üreticimizin alın teri dökerek ürettiği ürünler hijyenik ortamda paketlenecek, bu sayede çiftçilerimiz ürünlerini daha yüksek fiyatlara satma imkanı bulacak" dedi.


Vali Akyel'in Niksar programında ayrıca, Vali Yardımcısı Sedat Sırrı Arısoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, İl Sanayi Ticaret Müdürü Halil İbrahim Yüksel ve İl Sağlık Müdürü Yaşar Metin Aksoy da katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 13:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?