6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Otobüsle şehir turu atacaklar

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, kulübe kazandırılan yolcu otobüsü ile maç öncesi şehir turu yapmayı planladıklarını kaydetti.


TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Tokatspor, Fortis Türkiye Kupası maç biletlerinden elde edilen gelirle alınan yolcu otobüsü ile 40 yıllık tarihinde bir ilk daha gerçekleştirmiş oldu. Sahasında Pazarspor'u konuk edecek olan Tokatspor'un maç öncesinde otobüsle şehir turu atması bekleniyor. Basın Sözcüsü Çakırtaş, Tokatspor Kulübüne kazandırılan otobüsün kurban kesilerek ilk defa futbolcuları taşıyacağını kaydetti. Kulüp olarak maddi anlamda sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Çakırtaş, "Grubumuzda diğer
kulüplerden hiç birisi maç dahil primlerini alamazken biz kulüp olarak hepsini ödedik. Hiçbir futbolcumuza boynumuzu bükecek bir durum söz konusu değildir. Yönetimin üzerine düşen ne görevi varsa yapmıştır.

Futbol seyir oyunudur burada görev seyirciye düşmektedir. Bizleri destekledikleri sahiplendikleri sürece finale doğru gidecektir. Tüm taraftarımızı maça bekliyoruz" diye konuştu


Çakırtaş ayrıca biletsiz saha seyirci girmemesi için aldıkları tüm tedbirlere rağmen bin 500 YTL kulübe ceza geldiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türkiye IP: 88.232.228.xxx Tarih : 26.11.2008 00:13:51

federasyon un kimseye 1 kuruş katkısı yok ama en küçük şeyden dolayı ceza vermeyi çok iyi biliyolar. butakımlar zaten zar zor geçiniyo. yönetim yapması gereken herşeyi yaptı . turnike koydu . biletsiz kimse alınmıyo. ben bir seyirci olarak yönetime teşekkür ediyorum . federasyon kapıdamı bekliyo ? nerden biliyo biletsiz seyirciyi? yazık bu kafayla da federasyondan hiç bir şey olmuyo. herkes şikayetçi.