6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Paraları aldı kayıplara karıştı

Tokat'ta, bir kömürcünün taahhüt ettiği yaklaşık 350 ton kömürü sahiplerine teslim etmeden şehri terk ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde yaklaşık 7 apartman ve site yöneticisi ile anlaşma yaparak kömür paralarını peşin alan T.O (40), bir miktar kömürü teslim ettikten sonra kayıplara karıştı. Kalan kısım için çeşitli tarihlere gün veren kömürcü, iş yerini kapatarak evindeki eşyaları da bir araca yükleyip kentten ayrıldı.

Anlaşma yapılan tarihlerde kömürleri gelmeyen apartman ve site yöneticileri, kömür ofisine gittiklerinde gözlerine inanmadı. İş yerinin kapalı olduğunu gören apartman ve site yöneticileri, kömürcüye günlerce ulaşamayınca cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Şikayetler üzerine soruşturma başlatılırken, kömürcünün doların yükselmesi ile birlikte kömür fiyatlarındaki artışla sıkıntıya girerek taahhütlerini yerine getirememiş olabileceği ileri sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 17:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadullah er IP: 88.232.196.xxx Tarih : 25.12.2008 18:32:53

böyle oldugunu sanmam turan abi yalnış yapmaz bende kömürcüyüm bizde ticaret yaptık allah yardımcısı olsun diyecek birşey yok...