30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Personele rekor promosyon

Türk Eğitim-Sen Tokat Şube Sekreteri Ali Uzay Sarı, bin 800 üniversite personeline bin 602 TL banka promosyonu dağıtıldığını söyledi.

Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında ilk olarak açıklamalarda bulunan Hakan Akkaya, yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Başkan Akkaya, toplu sözleşme döneminde bazı sendikalara üyelerin kandırıldıklarının farkına vararak yetkili sendika Memur-Sen’e tepki amacıyla Türkiye genelinde 30 bin kişinin istifa ettiğini ileri sürdü.

Türk Eğitim-Sen Tokat Şube Sekreteri Ali Uzay Sarı ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi çalışanları ve yetkili sendika olarak en önemli konularının başında ise bu yılki banka promosyonun geldiğini söyledi.

Üniversite idaresinin şeffaf ve olumlu yaklaşımları sonucu ihalenin açık bir ortamda personelin de izleyebileceği salonda 64 tur açık ihaleyle Türkiye rekoru kırılarak sonuçlandırılmış olduğunu ifade eden Sarı, “Bu bir Türkiye rekordur. Bin 800 personelin kişi başı bin 602 TL banka promosyonu hesaplarına yatırıldı. Tüm personelimizin hayırlı işlerinde kullanmalarını, dertlerine deva olmasını diliyorum. Bizden önce bu anlaşmayı yapan diğer kurumların daha henüz hesaplarına para yatmadı” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2012 Çarşamba 18:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?