7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Plevnespor yeni tesisine kavuştu

Türkiye Aroma Erkekler 1. Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un tesis özlemi sona erdi.


Tokatspor'un Uzunburun mevkisinde yeni yapılan sosyal tesise geçmesi ile birlikte boşalan bina yenilenerek Belediye Plevnespor'a tahsis edildi.

Yaklaşık 2.5 aylık bir çalışma sonucu 2 katlı bina yapılan tadilat ile idareci odası ve sporcuların oturabileceği salonla ile birlikte 12 sporcu kapasiteli olarak hizmete sunuldu. Tesisin açılış törenin de konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Belediye Plevnespor takımı sporcularının uzun yıllar boyunca zor şartlar, farklı yerlerde kaldığına dikkat çekti.

Başkan Çiçek, "Sporcularımız bazen belediyemizin en üst katında misafirhanesinde, bazen belediyemizin sosyal tesisleri diye geçen yemekhanenin yan tarafında, son yıllarda ise emniyet müdürlüğünün misafirhanesinde ücretli olarak zorunlu ikamet ettiler. Şuanda da Plevnespor'a yetecek kapasitede tesise kavuştular. Aynı zamanda bugün Belediye Plevnespor'un sezon açılışını da yapmış oluyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.


Başkan Çiçek, okunan duaların ardından tesisin açılışını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Vejdi Ayça, Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Orhan Yavuz ve yöneticilerle birlikte yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?