3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Plevnespor'dan lig provası

Tokat Belediye Plevnespor Güreş Takımı ile Gürcistan'ın Tiflis Takımı arasında ikili turnuva yapıldı.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yapılan turnuva öncesi Turhal Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sundu. Güreşseverlerin yoğun ilgi gösterdiği güreşler öncesinde konuk takıma Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek tarafından çeşitli hediyeler de verildi. Konuk takım tarafından da Tokat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Başkan Çiçek ve katılımcılara yöresel hediyelik eşyalar takdim edildi. Dostluk ve kardeşlik örneğinin sergilendiği tören sonrasında 1. Güreş Ligi'ne yükselen Tokat Belediye Plevnespor Güreş Takımı, Tiflis takımı ile turnuvada karşılaştı.

Turnuvada 13 maçtan 9'unu Belediye Plevnespor Güreş Takımı, 4'ünü ise Tiflis takımı kazandı. Belediye Plevnespor Takımı'nın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmalarda güreşçilere madalyaları törenle takıldı. Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, kentteki güreş potansiyelini değerlendirmek ve burada mücadele eden sporcuların yolunu açmak için kurdukları Belediye Plevnespor Güreş Takımı'nın Tokat'ı en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti. Başkan Çiçek, lig öncesi Tiflis takımı ile Tokatlı sporcuların güreş yapmasının avantaj olduğunu sözlerine ekledi.

Turnuvayı Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ve çok sayıda güreşsever izledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 13:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?