30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Polis merkezlerine yeni çehre

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Amirliklerinin yanı sıra polis merkezleri de modernize ediliyor.

Tokat'ta bin 780 personeli ile suç ve suçlu ile mücadele eden İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 4 İlçe Emniyet Müdürlüğü, 7 İlçe Emniyet Amirliği bulunuyor. Güvenlik ve trafik hizmetleri ise il genelinde 14 Polis Merkezi Amirlikleri ile 4 Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından yürütülüyor.

Yıl içersinde İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Amirliklerinin modernizasyonu ile olay yeri inceleme laboratuarının teknik olarak desteklenmesi çalışmaları tamamlanması bekleniyor. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerde bulunan gözaltına alma odaları, nezarethaneler ve avukatla görüşme odalarını da iyileştiriyor.

Behzat Polis Merkezi'nin ise vatandaşlara daha modern şartlarda hizmet vermek amacıyla Sulu Sokak'taki yeni yerine Şubat ayında taşınması bekleniyor. Her türlü personel ve teknik malzeme açısından modernize edilen Behzat Polis Merkezi'nin yeni adı ise Gazi Osman Paşa Polis Merkezi olarak değiştirildi.

Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü'nce "Polis Noktalarının Modernizasyonu" adı altında hazırlanan rapor çerçevesinde oldukça sağlıksız ve güvenliksiz bulunan nöbetçi kulübelerinin yeniden yapılandırılması ile ilgili çalışmalar başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2012 Perşembe 14:11:17
Güncelleme :19 Ocak 2012 Perşembe 18:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?