7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Reşadiyespor onuruna yemek

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, 1. Amatör Küme'de şampiyon olan Reşadiyespor onuruna Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan tarafından İstanbul'da verilen yemeğe katıldı.


İstanbul'da yaşayan Tokatlılar ile EMİTT Fuarı için İstanbul'a giden Tokatlılar yemekte bir araya geldi. Yemeğin açılışı konuşmasını yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, Vali Akyel'e yemeğe katılmalarından dolayı teşekkür ederek, "Bu şunu göstermektedir; 'Valimiz konutunda ve makamında oturarak ili yönetmiyor', bizzat halkın arasına katılarak bizlere güven veriyor. Bunun en önemli göstergesi de Tokat ilimizden kalkıp buraya gelmesi bunun en büyük kanıtıdır. Amacımız Reşadiye'mize Reşadiyespor'a her zaman sahip çıkmaktır'' dedi.


Vali Recai Akyel ise konuşmasında Reşadiye ilçesinin birlik ve beraberliğinin gözlerden kaçmadığını ifade ederek, "Bu birlik ve beraberlik ilçede çeşitli konularda başarıları getiriyor. Umuyorum ki bu birlik beraberlik diğer tüm ilçelerimize de yansır ve bu başarıyı diğer ilçelerimizde de görürüz. Reşadiyespor'a da göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı çok tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Vali Akyel konuşmasının ardından Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan'a tahta baskı sofra bezi hediye etti. Şampiyonluk yemeğine Reşadiyespor Kulubü Başkanı Dursun Mısırlı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Mehmet Er, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, Dr. Hasan Avşar, REŞİAD Başkanı Mehmet Önder, Doğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Doğan ve çok sayıda iş adamı ve sporcular katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 20:19:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murafet özdemir asrin agasi selemen yaylasi IP: 87.178.104.xxx Tarih : 14.02.2008 22:23:19

sayin esenler belediye baskanimizi böyle bir yestinden dolayi kutluyorum ayrica tokat valimizin vermis oldugu sofra bezini hatira olarak saklamasini bekliyorum buyemege katilan sayin resadiye is adamlarina ve ayrica tokattan yemege katilan sayin muhlis yesilyurdada selamlarimi sunarim sayin hasan avsar beye ve tüm katilimcilara selamlarimi sunarim resadiye spor kulup baskani sayin dursun misirliyada basarilarin devamini dilerim murafet özdemir asrin agasi selemen yaylasi tüm resadiyeli hemserilerime saygilarimi sunarim resadiye sporuda daha güzel yerlerde olmasini dilerim o mgencler bizim gururumuz o gencler bizim her seyimiz o gencler resadiyemizin herseyi