3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Sağlık-Sen Reşadiye'den seslendi

Sağlık-Sen Tokat ve Reşadiye Temsilciliklerinin organize ettiği iftar yemeği özbağ da gerçekleşti . İftar yemeğine Tokat Sağlık Sen il Başkanı Metin Memiş ,Reşadiye ilçe temsilcisi Ahmet Koyuncu ve Cengiz Hızarcı,Ak Parti ilçe Başkanı Yusuf Avşar,Sağlık Gurup Başkanı İzzet Mısırlı,Baş Hekim Ramazan Doğan,Hastane Müdürü Faik Gülden ve Reşadiye Devlet hastanesi ile sağlık ocağı çalışanları katıldı .

İftar yemeği duasından sonra konuşma yapan ilçe temsilcisi Ahmet Koyuncu “İftar yemeğimize katılımınızdan dolayı tüm sağlık-sen üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum .Eski Temsilci Fatih Güneş beye ve yönetimine de bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.Birlik ve Beraberlik kavramlarından sapmadan sizlerle birlikte top yekun yolumuza devam edeceğiz daha iyi ve daha mutlu günlere ”dedi . İl Başkanı Memiş konuşmasında “Reşadiye ilçemizde bir kan değişimine ihtiyaç vardı,önceki arkadaşımız Fatih Güneş’i zor günlerimizdeki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum .Bugün burada olan Temsilcimiz Ahmet Koyuncu ve yönetiminin de özverili ve gayretli çalışmalarını bekliyoruz .Siz değerli üyelerimizin her zaman yanındayız.Sendikamız sayesinde Ambulanslarımız kaskolu hale gelmiştir. Siz değerli çalışanlarımızın sosyal faydaları ve özlük hakları konusunda ise faydalar sağlanmaya devam etmektedir .Daha önce banka promosyonlarının nereye gittiği belli değildi ama sendikamız bu konuya el attıktan sonra sağlık çalışanlarına bu promosyonlar dağıttırıldı .Sağlık çalışanlarımızın her zaman menfaatlarını koruyoruz bu anlamda sizil anayasa çalışmalarını da destekliyoruz .Bu arada Sizlere bir haksızlık yapılırsa mutlaka bizleri bilgilendirin , sizin haklarınızı her zaman almaya ve korumaya hazırız ”dedi .


Konuşmalardan bir süre sonra Memiş ve yönetimi Tokata hareket etti .İlçe Temsilcileri Ahmet Koyuncu ve Cengiz Hızarcı gelen misafirleri kapıda uğurladılar .

İsmail AVŞAR
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 11:19:17
Güncelleme :5 Ekim 2007 Cuma 11:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?