3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Sahnede duygusal anlar yaşadı

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, İbrahim Tatlıses'in 2 ünlü şarkıcının kendisini dolandığı iddialarına karşı kendini savunarak, "Yok öyle bir şey. İbrahim bey onu neden söyledi anlamadım. Çünkü çok eski bir şeyden bahsediyor. Beni özlemiş olabilir. Çok normal bende özledim" dedi.
Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Turhal Kültür ve Sanat Festivali'nde, ünlü sanatçı Ebru Yaşar sahne aldı. Konser programı öncesinde yöresel halk oyunları ve Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu ekipleri gösteri yaptı. Yerel sanatçılardan Yeşim'in de sahne aldığı gece de havai fişek gösterileri izleyenleri büyüledi. Coşkunun doruğa çıktığı gecede konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ilçede hedeflerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile bir bütün, bir yumruk olmak olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, hayranlarını coşturdu. Sahnede oldukça duygusal olduğu gözlenen Yaşar, parçalarını seslendirirken ağlamamak için kendini zor tuttu. Zaman zaman gözyaşlarını silen ünlü sanatçı, hareketli parçalarla yaşanan duygusal ortamı dağıtmaya çalıştı. Çocukluk yıllarının Tokat'ta geçtiğini söyleyen ünlü sanatçı Yaşar, o yıllarda annesinin Tokat Vergi Dairesi'nde çalıştığını, babasının ise polis olarak görev yaptığını söyledi.

Bu arada "seni anan benim için doğurmuş" parçasını seslendiren Yaşar, 6-7 yılıdır halen bekar olduğunu ifade ederek, Allah'tan bir kısmet diledi. Yoğun bir tempo ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser sonunda Başkan Gözen, Ebru Yaşar'a, günün anısına Turhal'ın fotoğraflarının yer aldığı bir duvar saati hediye etti.

Konser sonrası kaldığı otelde basın mensuplarının karşısına geçen Yaşar, sahnede duygusal anlar yaşaması ile ilgili soruları, çocukluğunun Tokat'ta geçmesine bağlayarak, "İlkokulu Tokat'ta okudum. O yüzden Tokat'a gelmek her defasında beni ayrı ayrı heyecanlandırıyor" diye cevap verdi.

Henüz bir damat adayı ve evlilik durumunun olmadığını belirten Yaşar, "Yıllardır söylüyorum, 'seni anan benim için doğurmuş'u konserlerde hep bir ağızdan söylüyoruz. Ama daha henüz ben bulamadığım için beni anam kimin için doğurmuş" diye konuştu.
Ayrıca bazı ünlülerin selülitleri ile gündeme gelmesi konusundaki sorulara ise Yaşar şöyle cevap verdi: "Selülitlerim olmadığı için gündeme o şekilde gelmeyeceğim. Yani bunlar açıkçası bana boş gündemler olarak geliyor. Yaptığınız, ürettiğiniz herhangi bir şey yoksa, boş suni şeylerle konuşma yada gündeme gelmeye çalışmanın bence hiç bir anlamı yok. Çünkü aynası iştir kişinin."

İbrahim Tatlıses'in, bir zamanlar müzik şirketi İdobay'a bağlı olan iki ünlü şarkıcının kendisini dolandırdığını iddiası ile ilgili Yaşar, "O beni dolandırdı" diyerek espri ile cevap vermeye başlarken, "Yok öyle bir şey, yok. İbrahim bey onu neden söyledi anlamadım. Çünkü çok eski bir şeyden bahsediyor. Şuan bizim aramızda, birbirimize karşı kırgınlığımız olabilir ama bunun onlarla ilgisi yok. O herhalde öyle beni anmak istedi, özledi. O yüzden böyle bir şey söyledi. Beni özlemiş olabilir. Çok normal ben de özledim. Çok güzel zamanlarımız geçti. Güzel albümler yaptık beraber. Ama görüşmesek de, görmesem de her zaman yeri bende ayrı, seviyorum ve özlüyorum. Görüşmeyeli çok oldu. Nereden baksanız 2.5 yıl olmuştur" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 13:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?