30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Samanlık kül oldu

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Tanoba kasabasında Yusuf Tetik'e ait samanlıkta çıkan yangında 3 kamyon saman kül oldu. Çıkan yangında samanlığın yanında bulunan 50 kovan arı da telef oldu.

Tokat'ın Erbaa ilçesi Tanoba kasabasında meydana gelen yangında Yusuf Tetik'ait samanlıkta aniden başladığı öğrenilen yangın kasabada paniğe neden oldu. Yangının başladığını haber alan Tetik ailesi evlerinin arka kısmında bulunan samanlığı söndürmek için müdahale etselerde başarılı olamadı. Kuru Mısır, saman ve buğday bulunan samanlık bir anda alev alırken yangına Tanoba ve Erbaa itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınabilen yangın sonrası samanlıkta bulunan samanlar tamamen kül olurken samanlığın arkasında bulunan 50 kovan arı da telef oldu.

Yaklaşık 10 bin lira kayba uğrayan Yusuf Tetik, samanlıkta yanmayan ürünlerini kurtarmak için uzun süre uğraştı. Görgü tanıkları yangının ilk olarak samanlıkta duman şeklinde başladığını ve kısa sürede her yeri sardığını söylerken yangının gündüz saatlerinde çıkması samanlığın yanında barınan 150 küçük baş hayvanın telef olmasını da engelledi.

CHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2012 Perşembe 18:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haci bayram dirican IP: 94.120.144.xxx Tarih : 12.11.2012 00:29:47

 Tokat ili erba ilçesine bağlı  tanoba kasabasında     yusut  tetik  e ait   samanlıkta  çıkan  yangından dolayı değerli hemşerimin  acısını paylaşır   ALLAH   bir daha böyle  acılar yaşatmamasını temenni ederim haci bayram   DİRİCAN