3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Şampiyon olana kadar destek

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, 2 yıl önce başlatılan 'Tokatspor'a Gönülden Destek' kampanyasını Tokatspor şampiyon olana kadar sürdüreceklerini söyledi.

Tokatspor'a desteklerinin devam edeceğini belirten Nasuhbeyoğlu, "Tokatspor, ilimizde yaşayan bütün insanlarımızın spor kulübü. Tokatlı işadamlarımızın, esnafımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada da Tokatspor'a imkanları ölçüsünde her türlü desteği vereceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız maddi sıkıntı içinde olduklarını ifade ettiler. Biz de bu 'Gönül Desteği' çerçevesinde açtığımız hesapta biriken 25 bin YTL'yi yönetime verdik. Bu desteğimiz kampanya dahilinde devam edecek" dedi.

Tokatspor'un yeni sezonda hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Vali Nasuhbeyoğlu, "Geçen dönem adımlarımızı biraz daha sık atsaydık, şimdi 2. Lig'de olacaktık. Ama her şey bitmiş değil. Bu sene Tokatspor'un hedefe ulaşması için her türlü desteği vereceğiz. Ayrıca, Tokatspor sosyal tesislerinde bir çalışma başlattık. Yeni bir sosyal tesis yapılması için üzerimize düşen görevi yapacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Fahri Özgen ise Tokatspor'u iyi noktalara getireceklerini söyleyerek, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 14:50:33
Güncelleme :7 Temmuz 2005 Perşembe 11:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RECAİ EROĞLU IP: 81.215.26.xxx Tarih : 12.07.2005 19:02:08
Sayın Valimizin tokatspor a önceden belli verdiği desteği Tokat lılar olarak biliyoruz.Kendisinin yaptığı bu destekten dolayı teşekkür ediyor devamını diliyoruz.B u türlü desteğin tüm tokat lılardan olmasını temenni ediyoruz.