6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Şampiyona bir altında Başkan'dan

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Balkan Şampiyonu güreşçiyi altınla ödüllendirdi.


Romanya'nın Bükreş kentinde 2-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenen serbest güreş dalında 96 kilogramda Balkan Şampiyonu olan Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Güreşçisi Rıza Yıldırım ve Belediye Plevnespor Güreş Şube Sorumlusu Sezai Işkın, Başkan Çiçek'i makamında ziyaret etti.


Balkan Şampiyonu olan Yıldırım'ın bu başarısının hem ülke için hem de Tokat açısından büyük bir başarı olarak gördüğünü söyleyen Başkan Çiçek, "Tokat Belediye Plevnespor Güreş Takımı son 2-3 yıldır güreşte isminden oldukça fazla söz ettirmeye başladı. Bunda Tokat bölgesinin çocuklarının payı büyük. Biz istiyoruz ki, ata sporumuz olan güreşte Tokat'ta daha fazla ses getirmesi, Tokat'ın güreşte daha fazla anılması konusunda bizim çalışmalarımız devam ediyor" dedi.


Tokat Belediye Plevnespor Güreş Şube Sorumlusu Sezai Işkın ise 2008-2009 Serbest Güreş Ligi'nde müsabakaların başladığına dikkat çekerek, "Güçlü bir guruptayız. Geçen yılın Avrupa Kulüpler Şampiyonu olan Amasya Şeker Kulübü, Bursa Yıldırım Belediyesi, Turhal Şeker Kulübü yer alıyor. Amasya'nın Avrupa Şampiyonu olması bizi hiçbir şekilde geri adım attırmıyor. Biz zaten iyi takımlarla güreşmek istiyoruz" diye konuştu


Yapılan açıklamaların ardından Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Balkan Şampiyonu Rıza Yıldırım'ı altın ile ödüllendirdi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?