3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Sanalda tüyler ürperten furya!

Tokat'ta meydana gelen internette bebek satışı, tüyler ürperten bir gerçeği ortaya çıkardı. 

Tokat'ta, 4 günlük bebeğini internet ortamında satmak isteyen bir annenin yakalanmasının ardından gözler sanal aleme çevrildi. İnternet ortamında Antalya'da 6 aylık hamile bir annenin maddi durumu iyi olmadığı gerekçesi ile daha henüz doğmamış bebeğini 10 bin YTL'den satışa çıkarması dikkat çekti.

İnternet ortamında elektronik eşyadan, otomobile milyonlarca ürün satışa sunulurken sanal ortamda bebeklerini "maddi" imkansızlıkları bahane ederek satışa çıkartan aileler hem dikkat hem de tepki çekmeye başladı.

Bir kadının bebek satış ilanın veren bir anneyi ihbar etmesi sonucunda gündeme gelen sanal alemde bebek satışı tartışma konusu oldu. www.ilanlar.com, www.intoko.com gibi web sitelerinde "evlatlık çocuk", "evlatlık veriyorum" gibi başlıklarda bebek satışları akıllarda soru işareti bırakıyor.

Antalya'da bir annenin "Merhabalar, ben 6 aylık hamileyim. Maddi durumum uygun olmadığı için bebeğimi 10 bin YTL karşılı durumu iyi olan bir aileye evlatlık olarak vereceğim. Doğum raporu kendi üzerine çıkartılacaktır" şeklinde bilgiye yer vererek bebeğini satmak istemesi düşündürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 10:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?