3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Sanayi sitesi gün sayıyor

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde inşaat çalışmaları tamamen biten sanayi sitesinin kura çekimi ve açılışının yıl sonuna kadar yapılacağı bildirildi.

Ata Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Demir, sanayi esnafı ile yapılan istişare toplantısında sanayi esnafı olarak yıllardır hayal ettikleri sanayi sitesine kısa bir süre sonra kavuşacaklarını söyledi.

Demir, "Bugün itibariyle kaba ve ince işleri biten, 88 adet iş yeri bulunan sanayi sitemizin açılışı seçim kanunu nedeni ile gecikti. Sanayi sitesinin kura çekimlerini tamamlayarak, kış gelmeden açılışını yapmayı arzu ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 17:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAFET ÖZDEMIR ASRIN AGASI IP: 87.178.72.xxx Tarih : 29.10.2007 18:53:58

SAYIN BASKANIM BÖYLE GÜZEL BIR SANAYI SITESINI GÜZEL BIR SEKILDE ORGANIZE ETTIGINIZ ICIN SIZLERE VE EKIBINIZE TESEKKÜR EDERIM SAYIN DEMIR BUNDAN SONRAKI CALISMALARINIZDADA BASARILARIN DEVAMINI NDILERIM AYRICA GÜZEL RESadiyemizin ilce baskani sayin yusuf afsar beyede ayrica tesekkür ederim sayin afsar bey bu sanayi sitesinin yapimi icin cok emegi gecmistir kendisini yakinan tanidigim icin calismalarini biliyorum kendisi resadiyemiz icin elinden geleni yapmistir sayin yusuf avsar beye bundan sonraki calismalarinin tahada üstün basarili olacagina ninaniyorum ayrica ismail beyede selam larimi sunarim tüm resadiye esnafina sanaatcisina eyitimcisineidarecisine ayrica resadiye ilce jandarma komutanina selamlarimi iletirim ayrica sehitlerimize allahdan rahmet dilerim acili ailelerinede sabirlardilerim MURAFET ÖZDEMIR ASRIN AGASI