6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Sandal hayranlarını coşturdu

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, erkeklerin duygusal ve sadakatli olduğunu, kadınların buna inanmakta güçlük çekerek, "Ben bir tane aslan kaplan bir şey bulayım, eve getirip kedi yapayım bunu'' diye düşündüğünü ifade ederek, "Emina duymasın bunları" dedi.


Turkcell Muhabbet kart turnesi kapsamında Türkiye'yi dolaşan Mustafa Sandal'ın 9. durağı Tokat'ın Erbaa ilçesi oldu.

Erbaa Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen konser, Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konseri izlemek için erken saatlerden itibaren bölgeye akın eden Erbaalılar, ilk olarak Grup MP3'ün şarkıları ile coştu. Ardından alkışlarla sahneye çıkan Mustafa Sandal, Erbaalıları adeta büyüledi. Sahne performansı ile coşkuyu doruğa çıkaran Sandal, hayranlarından tam
not aldı. Baba olmanın heyecanını yaşayan Sandal, konserinde oğlu 2.5 aylık Yaman'la ilgili yaşadıklarını anlattı. Konser verirken diğer yandan da minik oğlunu düşündüğünü ifade eden Sandal, çok değişik duygular içinde olduğunu belirterek, "Allah'a şükür baba oldum. Bana mesela bir sene önce 'Hayatına biri girecek ve sırf o pırtladığı için mutlu olacaksın' deseydi inanmazdım. O pırtlayınca dünyalar sanki benim oluyor" dedi.


Sandal, devam eden konseri sırasında tam sözü söyleyeceği şarkıya getirerek başından geçen bir anısını paylaşmak isterken araya giren bir hayranına ise beklenmeyen bir tepki göstererek, "Şimdi bana inat ettireceksin, söyletmeyeceksin şarkıyı. Ben biraz önce ne dedim. 'Bana hiçbir şarkının adını söyleme, ben zaten senin dinlemek istediğin bütün parçaları söyleyeceğim.' Demek ki IQ'nde bir problem var" diyerek konuşmasını yarıda keserek parçasını seslendirdi.
Ünlü sanatçı ayrıca, erkeklere ithafen okuduğu "Yok gerekçem" parçasını seslendirmeden önce kadınların erkeklerin duygusal ve sadakatli olmasına inanmakta güçlük çektiğini belirterek, şöyle konuştu:


"Biz erkekler aslında bakacak olursanız, dünya üzerinde yaşayan en duygusal, uysal, sadakatli ve merhametli canlı türüyüz. Siz kadınlar, buna inanmakta biraz güçlük çekiyorsunuz. Bunu Emina ile de konuşuyorum, siz bayanlar istiyorsunuz ki; 'ben bir tane aslan kaplan bir şey buluyum, eve getirip kedi yapıyım bunu.' Olmaz öyle bir şey, koca aslan, kedi olur mu? Kedi ile ortak yanları olabilir. Ama kedi kedidir, kaplan da kaplandır. Elma-armut gibi karıştırmayacaksın birbirine onu. Emina duymasın bunları. O yüzden bu şarkı biz erkeklerin şarkısı ama bayanları katkısı da olmadan olmuyor. Ben seyrediyorum, Emina'yı kıskanıyorum yani, karnı şişen o, doğuran o, süt veren o, emziren o, altını değiştiren o, ben böyle yanında asistan gibi duruyorum. Nasıl olacak bu iş." Yaklaşık 2 saat sahne de kalan Sandal'a Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, günün anısına çiçek ve çeyiz sandığı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 12:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya kart IP: 78.167.179.xxx Tarih : 25.10.2008 22:13:12

cok eglendirdi bisi walla koptuk uzun zamandr böyle bi eglenceye herkesin ihtiyacı vardıı umarım oda bisden memnun kalmısdr yinee beklyoruss=)=)=)