7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Sayan ile tanıtım filmi çekmek istiyor

Hollywood'da ilk kez Türk-ABD ortaklığıyla çekilen "Meleğin Sırları" filminin yapımcılarından olan Tokatlı Kenan Demir diğer ismi ile Kevin Corchiani, Tokatlı ünlü sanatçılar Erol Günaydın veya Seda Sayan'la tanıtım filmi çekmeyi hedeflediğini söyledi. 

Vali Dr. Recai Akyel, makamında kabul ettiği Demir'e kentin tanıtımına katkı sağladığı için teşekkür etti. Tokat'ın uluslararası arenada tanıtımı sağlayarak, kentin tarihini, kültürünü, Tokatspor'u her yönüyle tanıtmak istediğini ifade eden Demir ise hayata geçirmeyi planladıkları projelerini dile getirdi. Demir, "Bunun için Tokat'lı olan ünlü sanatçılarımızdan Erol Günaydın veya Seda Sayan ile bir tanıtım filmi çekmeyi hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz bu tanıtım filmi TRT'de ve ABD Türkçe yayım yapan
Best TV'de yayınlanacak. Ayrıca ilimiz için en önemli projelerimden de bir tanesi de Tokat'ta uluslar arası bir film festivali gerçekleştirmek, bu sayede ilimiz ekonomisine katkı sağlamak ve ilimiz tanıtmak istiyorum. Bir diğer projem de yeni çıkarmış olduğum kitabımı tanıtarak herkesin okumasını ve bu kitaptan bir şeyler faydalanması" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?