6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Şehit asker için mevlit okutuldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün hedeflerine yönelik düzenlediği harekatta şehit düşen askerlerden Piyade Komando Onbaşı Serdal Çeçen için Tokat'ın Turhal ilçesinde mevlit okutuldu.

Turhal Belediyesince şehit Çeçen'in ailesinin Kazım Karabekir Mahallesi Alsan Sokak'taki evinin önünde okutulan mevlide, şehidin ailesi, yakınları, Turhal Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Ali Gözen, Garnizon Komutanı Yarbay Tamer Tengiz, ilçedeki diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlide katılanlar şehidin babası Ali Çeçen'e baş sağlığı dileklerini iletirken, okunan mevlidin ardından vatandaşlara belediye tarafından hazırlatılan etli pilav ve helva ikram edildi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak şehitlere karşı görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Bir hafta önce Irak'ın kuzeyinde şehit olan Serdal Çeçen kardeşimiz bizlere karşı görevini yaptı. Biz de ona olan görevimizi yerine getirmek için bugün mevlit okuttuk” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 18:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan geriş IP: 88.253.27.xxx Tarih : 11.03.2008 20:51:29

öncelikle şehit kardeşimize allahtan rahmet diliyorum kederli ailesine baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun.Bu ülkede hiç bir zaman serdar çeçenler bitmeyecektir, bir serdar şehit olur bin serdar doğar .KAHBE PKK. bunların hangi birini bitireceksin sizin gibi çapulculara babuç bırakacamızımı sanıyorsunuz 95 96 bende sizlerden en az 10 tane GEBERTTİM. NIKSAR LADİKLİ........NOT: Lütfen yayınlayınki yüreğimiz bir nebze ratlasın saygılar sunuyorum...............