6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Şeker hastası yardım bekliyor

ŞEKER HASTASI YARDIM BEKLİYOR

Tokatlı şeker hastası Aytekin Eşsiz, tedavisi için yardım bekliyor.

Tokat Valiliği önünde basın mensuplarına yaşadığı problemleri aktaran 46 yaşındaki Aytekin Eşsiz, tedavisi için yardım istedi.

Şeker hastalığı nedeniyle koltuk değnekleri ile yürümeye başladığını ve çalışamaz duruma geldiğini belirten Eşsiz, ayağını kaybetme tehlikesini yaşadığını kaydetti.

Herhangi bir yerden geliri bulunmadığı için tedavi masraflarını karşılayamadığını belirten Eşsiz, 200 TL yardım aldığını belirterek, "Bu para ile karnımı mı doyurayım, Ankara'ya tedaviye mi gideyim. Allah rızası için acılarımı dindirmelerini, bana yardım eli uzatmalarını istiyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Bacağımın üzerine basamıyorum. Durumum çok kötü. Sayın Valimiz ve Sağlık Bakanımızdan yardım istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 17:07:04
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 16:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman USTA IP: 78.163.131.xxx Tarih : 26.01.2011 14:37:16

ŞEHRİMİZDE KANSER BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK HASTALIK HIZLA ARTMAKTADIR..!ŞEKER HASTASI HEMŞEHRİMİZE GEÇMİŞ OLSUN..!YARDIM ELİ MUTLAKA UZANMALIDIR.BU KONUDA ÇOK ÖNEMLİ BİR UYARIYI HATIRLATMAK İSTİYORUM.KARŞIYAKA-BAGLAR(MALKAYASI-KAŞIKÇI BAGLARI-600EVLER-DOGUMEVİ VE ÇEVRESİ-YAZICIOGLU VE ÇEVRESİ V.B..!)NERDEYSE TÜM BAG VE BAHÇELER(MALKAYASINDA DR. ŞABAN BEY'İN BAGINA KOMŞU İSPİRLİLERİN BAHÇEYEDE KOYDULAR..!) GSM OPERATÖRLERİNİN ANA BAZ İSTASYONLARI İLE ÇEVRİLİ DURUMDADIR..!BAGLARDA YAŞAM ALANLARININ YOGUN OLDUĞU YERLER ADETA ÇERNOBİL GİBİ ÇOK TEHLİKELİ SİNSİ YÜKSEK RADYASYONA MARUZ KALMIŞTIR.KONU İLE İLGİLİ  UZMAN GÖRÜŞLERİ AŞAGIDADIR OKUMANIZI VE CİDDİ OLARAK DÜŞÜNMENİZİ RİCA EDERİM.Nuran TALAY: Baz istasyonlarının çevreye ve doğal yaşama etkileri nelerdir?
Prof. Dr. Selim ŞEKER: Baz istasyonlarının insana olduğu kadar çevreye, doğal yaşama etkisi oldukça fazla. İnsan sağlığını ciddi tehdit eden baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alana maruz kalan birçok bitki, bu tehlikeliye karşı savunmasız kalıyor. Örneğin, buğday yetişmiyor. Elektromanyetik alanlardan etkilen birçok kuş türü ve arılar baz istasyonları çevresinde yaşayamıyor. Yaşam alanlarına kurulan baz istasyonları doğadaki canlılara aralıksız radyasyon veriyor. Bu da doğal bağışıklık sistemlerinin zayıflamasına, sağlıklarının bozulmasına, üreme problemlerine sebep olmaktadır. Baz istasyonlarının çevresinde yaşayan hayvan popülasyonun azalmasının ve bitkilerin sağlığının bozulmasının olası bir sebebi, mikrodalga ve radyo frekanslı radyasyon kirliliğidir. Baz istasyonlarından yayılan elektromanyetik alanlar doğadaki doğal elektromanyetik alanlara da etki ediyor. Bunun neticesinde doğal manyetik alanları yön bulmak, göç etmek gibi çeşitli şekillerde kullanan hayvanların dengesi bozuluyor. Radyasyon nedeniyle yok olan arı kolonileri, yolunu şaşıran kuşlar birçok kez haber olmuştu. Arılar, yerin manyetik alanını ve günlük değişimlerini kullanarak, bulundukları konumu tespit eder ve birbirileriyle haberleşirler. Cep telefonu vericileri gibi haberleşme frekansları, yüksek gerilim hatları, radar vericileri, cep telefonu dalgaları, radyo ve televizyon dalgaları yaydıkları “yapay” elektromanyetik dalgalarla bu hassas dengeyi bozuyor. Mobil telefon antenlerinin ana huzmesi ağaçların ve çalıların üzerine geldiğinde yüzeylerin kuruduğu, soluk ve sağlıksız göründükleri, büyümelerinin azaldığı ve hastalıklara yakalandığı bilimsel bir gerçek.