30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Sektör TOKİ'yle can buldu

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, örnek çevre düzenlemesi ve yaşam alanları ile TOKİ’nin 3 etapta 776 konutun hak sahiplerine teslim ettiğini belirterek, “Bugün, Niksar’da özel sektör toplu konutlar üretiyor ve ihtiyaç sahiplerine arz ediyor” dedi.

Tokat’ın Niksar ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutlar inşaat sektörünü canlandırdı. TOKİ’nin mimarisi ve çevre düzenlemeleriyle modern siteler inşa ettiğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Yıldız, inşaat sektöründeki hareketliliğe dikkat çekti.

Başkan Yıldız, Niksar’a 3 etapta 776 konutun kazandırıldığını ifade ederek, “2005 yılında dönemin belediye başkanı İdris Şahin’in girişimiyle birinci etabı başlayan TOKİ konutlarının3.’sü de tamamlanarak hizmetine sunuldu. TOKİ, çevre düzenlemesinden binaların inşaat teknolojisine kadar yepyeni çağdaş bir anlayışı Niksar müteahhitlik sektörüne örnek olarak sundu. Bugün, Niksar’da özel sektör toplu konutlar üretiyor ve ihtiyaç sahiplerine arz ediyor” şeklinde konuştu.
Niksar’ın tarih, tabiat ve kültür kenti olarak, özellikle de coğrafyasının sunduğu kavşak noktada yer almasının avantajını en iyi şekilde kullanmak durumunda olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Özellikle, sağlık ve eğitim alanında, çevresinde ki ilçelerinde Niksar’dan hizmet alıyor olmaları önemlidir. Turizm sektöründe, Amasya, Sivas ve Tokat’la entegre hazırlanacak bir tur paketinin önemli bir unsuru olabilir” dedi.

Niksar’a yapılan yatırımlar ve devam edenlerin önemli kazanımlar olduğuna dikkat çeken Yıldız, çalışmalarda emeği geçen milletvekilleri ve il başkanına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2012 Perşembe 14:32:28
Güncelleme :2 Ekim 2012 Salı 18:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?