6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Seyirci güzel futbola doydu!

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Tokatspor, kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.


Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için kupadan daha çok ligin önemli olduğunu belirterek, "Çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Tokatspor, beklediğim gibi çıktı.

Tokatspor, agresif ve hiçbir zaman oyundan kopmayan bir takım. Tokatspor'a TFF 2. Lig'de başarı diliyorum. Bu maçta daha çok ligde yer vermediğimiz oyunculara şans tanıdım. Onlardan bu şansı kullanmasını istedim, ancak çoğu zaman istediğimizi bulamadık. Karşılaşmada zaman zaman iyi oynadık,
ama önemli olan burada arkadaşlarımızın son durumu görmekti. Bu karşılaşmada bazı oyuncularımdan memnunum, bazılarından ise memnun kalmadım. Bizim için kupadan daha önemli olan lig. Şu anda bütün her şeyimiz, hedefimiz bu" dedi.

Çalımbay, Tokatspor'un TFF 2. Lig'in üzerinde olan bir takım olduğunu, Tokatspor'un bu başarıyla gittiğinde başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.
Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy ise, bir Süper Lig takımını uzun yıllardan sonra ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, "Soyunma odamızı Eskişehirspor'a verecek kadar buradaki güzelliklerin yansımasını sağlamaya çalıştık. Güzel bir maç oldu, iyi bir mücadele vardı.

Zaman zaman rakip takımın ataklarını karşılamakta zorlandık. Ama ne olursa olsun burada Süper Lig takımı ile berabere kalmanın üzüntüsünü yaşıyorsak bu işin takdirini ben size bırakıyorum. Bizim için de önemli olan lig" diye konuştu.

Taraftarlara güzel bir maç izlettirdiklerini, futbolseverlerin stattan futbola doymuş bir şekilde ayrıldığını belirten Altunsoy, bu maçta istediği taraftar yoğunluğunu göremediğini, ama bundan sonraki maçlarda taraftarlardan daha fazla destek beklediklerini sözlerine ekledi.
Tokatspor taraftarları maç sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a sevgi gösterilerinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 18:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?