7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Sınav saatinde sessizlik uyarısı

Türkiye genelinde olduğu gibi Tokat'ta da yapılacak olan OKS'de öğrencilerin gürültü nedeniyle dikkati dağılmaması için önlemler artırılacak.


Tokat İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, pazar günü yapılacak olan Ortaöğretim Kurumları ve Devlet Yatılı ve Burs Sınavı (OKS) öncesinde vatandaşları sükunete davet ederek, 09.00-13.00 saatleri arasında cadde ve sokaklarda araçların klakson çalmamaları, yüksek sesli müzik dinlememeleri, mahalle, sokak ve ana caddelerde düğün konvoylarının oluşturulmaması, düğünlerin bu saatler arasında eğlence yapılmamasını istedi.

Vatandaşları pazar günü sükunete davet eden Aydın, "Hepimizin ümitleri ve geleceği olan sınava girecek öğrencilerin, sınavda strese girmemeleri, sınav motivasyonları bozulmaması ve sınavın rahat ve huzurlu bir şekilde bitirmeleri için kent merkezinde ve ilçelerinde gerekli tedbirlerin alındı. İl Merkezi ve İlçelerimizde 09.00-13.00 saatleri arasında cadde ve sokaklarda araçların klakson çalmamaları ve gürültü yapmamaları, yüksek sesli müzik dinlememeleri, mahalle, sokak ve ana caddelerde düğün konvoylarının oluşturulmaması, düğünlerin bu saatler arasında eğlence yapılmamasını rica ediyorum. Emniyet Müdürlüğümüz olarak bizlerde sınavın huzurlu, güvenli ve rahat bir ortamda geçmesi için sınav süresince resmi ve sivil motorize ekipler sınav yapılacak okullar civarında ve ana güzergahlarda görev alacaklar, gürültü yapan araç ve şahısları hemen men edeceklerdir" dedi.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 00:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?