30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Soba zehir saçtı!

Tokat’ta sobadan sızan gazdan etkilenen aile son anda durumu fark ederek ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi yakınlarında ikamet eden Serdar ve Tuğba Onat çifti sabah saatlerinde sobadan sızan gazdan zehirlendiklerini fark etti.

Çocukları Şevval Onat (7) ile Yusuf Ahmet Onat’ı (6) yarı baygın şekilde gören anne Tuğba, kocası Serdar Onat'ı uyandırdı. Baba Onat'ın durumu 112 Acil ekiplerine bildirmesi sonucu aile ambulansla Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan anne ile çocuklarının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Baba Serdar Onat, gece eşinin aninden rahatsızlanarak baygınlık geçirdiğini, bir süre sonra kendine geldiğini ifade ederek, “Çocukları uyandırdım bir şeyleri yoktu. Eşim tekrar baygınlık geçirince sabah beni uyandırdı. Küçük çocuğum aynı şekilde rahatsızlanınca ambulans çağırdık. Şuan sağlık durumları iyi” dedi.

Onat, çocuklarla aynı oda da kaldıklarını ifade ederek, “Soba tütmüştü, kapı pencereyi açmıştık. Odun yakmıştık, sonra kömür attık. Kömürde gayet iyi yandı. Muhtemelen odun dumanından kaynaklandı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2012 Pazartesi 17:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?