7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Tokat Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hami Yücer müdür yardımcıları ile birlikte Vali Akyel’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir açıklama yapan İl Müdürü Hami Yücer ‘‘Tokat’ta bizler hafta kutlamamızın başlangıcını Ulu Önder Atatürk’ün Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okumak ile başlattık. Sayın Valimizi ve Vali Yardımcılarımızı ziyaret için burada bulunmaktayız. Sosyal Güvenlik Haftamızın tüm halkımıza ve çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

İl Müdürünün açıklamasının ardından Vali Sayın Dr. Recai Akyel ‘‘Her vatandaşın SGK'na üye olmasını isteyerek SGK şemsiyesi altında bulunmanın insana güven ve cesaret verdiğini ifade eden Vali Dr. Recai Akyel, "Vatandaşımız hastalandığı zaman ilaçlarını rahatça alması, tedavi görmesi, emekli olduktan sonra maaş hak ederek yaşaması kendisi için çok iyi oluyor, şehirde yaşayan yada köyde yaşayan tüm vatandaşlarımızın, çiftçilerimizin, esnaflarımızın, bir sosyal güvenlik kurumuna üye olması rahat yaşamalarını sağlayacaktır" dedi

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 12:45:13
Güncelleme :8 Nisan 2008 Salı 12:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?