3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Suikast kalemi ele geçirildi

Tokat'ta, Orduevi'nin yan tarafında bulunan otoparkta bir kapalı kasa kamyonetin kasasında 2 adet el bombası ile 1 adet suikast kalemi ele geçirildiği bildirildi.

Daha önce icra edilerek Orduevi'nin yan tarafında bulunan otoparka çekilen ve burada park halinde duran 60 HG 264 plakalı kapalı kasa kamyonetin kasasını kontrol eden park görevlileri tarafından el bombası fark edildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler tarafından yapılan araştırmada aracın kasasında 2 adet el bombası ile 1 suikast kalemi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere Tokat Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili olarak park görevlilerinden Burak Üneş, sabah saatlerinde tesadüfen oto parkta çalışanların yaptıkları kontrol esnasında aracın arka kasasında el bombalarının gazeteye sarılı olarak fark edildiğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 13:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yakup IP: 193.140.49.xxx Tarih : 10.12.2007 12:59:13

şerefsizler bu seferde orduyu yıkacaklar. o el bombaları onların cebinde patlasın halkımız bu gibi terör olaylarına terörün daha doğrusu pkk nn bu gibi adice girişimlerini boşa çıkartmasını biklmelidir. onlar hiç bir zaman kendileri gibi pis ve adice emellerinr ulaşamayacaklardır. en azından emniyet ve ordu (tsk) bu na izin vermeyecektir. teşekkür ederim... yakup....