6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Sürücülere çay kahve molası

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla uykusuz ve yorgun sürücülere çay ve kahve ikramı yapılarak dinlemeleri sağlanıyor.


Tokat İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın talimatları ile uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklanan kazaları önlenmek için alınan tedbirler, sürücüleri memnun ediyor. Niksar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde yapılan uygulamayı Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Askerlik Şube Başkanı Personel Yarbay Duran Yadigar, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Karataş yerinde inceledi.

Uluslararası D-100 Karayolu’ndan geçen araç sürücülerine yapılan çay, kahve molasında sürücülerle sohbet eden Kaymakam Turan, uzun yola çıkan sürücülerin belirli yerlerde mola verip dinlenmesi gerektiğini kaydetti. Yapılan uygulama ile yaşanabilecek kazaların önüne geçilebileceğine dikkat çeken Turan, Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


Öte yandan, uykusuz ve yorgun sürücülerin dinlenmeleri için ise Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde misafir edildiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 11:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bay necati IP: 78.163.154.xxx Tarih : 20.11.2008 13:08:08

tokat emnıyet müdürlüğüne saygı ve sevgılerımızı ıletmekle şükran duyarım