7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Sürünerek Valiliğe geldi!

EMEKLEYEREK VALİNİN MAKAMINA ÇIKAN VATANDAŞ AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Tokat'ta valinin makamına emekleyerek çıkan vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat Devlet Hastanesi'ne bel fıtığı rahatsızlığı için ambulansla kaldırılan 48 yaşındaki Osman Öztaş, MR çektirmek istedi. Bu sırada evrakların gelmesi için beklemesi istenen Öztaş, duruma tepki gösterdi.

Kendisiyle ilgilenilmediğini gerekçe göstererek Tokat Valiliği'ne şikayete gelen Öztaş, rahatsızlığı nedeniyle güçlükle yürürken zaman zaman emekledi. Eşi Fatma Öztaş'la birlikte valiliğe çıkan Öztaş, burada Vali Şerif Yılmaz ile görüşmek istedi. Durumu öğrenen Vali Yılmaz'ın talimatı ile 112 Acil Yardım Ambulansı çağrıldı. Korumaların da yardımı ile sedyeye alınan vatandaş gerekli tedavilerinin yapılması için Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, yetkililerden alınan bilgiye göre; MR çektirmek isteyen Osman Öztaş'tan, neresinden MR çekilmesi gerektiğine dair doktor tarafından verilen evrak istendiğini ve bu nedenle evrakın beklendiği sırada problem yaşandığı öne sürüldü.

EMEKLEYEREK VALİNİN MAKAMINA ÇIKAN VATANDAŞ AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
EMEKLEYEREK VALİNİN MAKAMINA ÇIKAN VATANDAŞ AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 14:52:00
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 18:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aga IP: 46.106.51.xxx Tarih : 23.03.2011 19:51:48

hani saglıkda devrım yapmıstınız, nerde herkese eşit saglık hızmeti, tokat devlet hastanesı allaha emanet saglam gıren surunerek cıkıyor yukardakı sekılde goruldugu gıbı