7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tabanca pazarlığını Jandarma bozdu

Ordu'dan Tokat'a tabanca getirerek satmak istedikleri ileri sürülen 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 2 kişinin Ordu'dan temin ettikleri tabancaları Tokat'ın Reşadiye ilçesine getirerek pazarlayacakları bilgisi üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, M.M. ve Ş.A. isimli şahısların kullandığı aracı takibe aldı.

Şüphelilerin, ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca yaşandı. İddiaya göre araç içerisinden 2 adet tabancayı yol kenarına atarak yola devam eden şahıslar, bir süre ilerledikten sonra otomobili terk ederek ormanlık alana doğru kaçmaya başladı.

Jandarma ekipleri, ısrarlı takipleri sonucu şüphelileri Çevrecik köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yakaladı. Araçta ve alınan arama kararı ile M.M. ve Ş.A. isimli şahısların ev, iş yeri ve eklentilerinde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, 266 adet tabanca mermisi, 9 adet şarjör, 1 adet çakı bıçağı ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 16:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?