6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Taş Mektep Kent Konseyi'nin

Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını makamında kabul etti.

Mülkiyeti Niksar Belediyesi'ne ait olan ve Taşmektep olarak bilinen 'Prof. Dr. Metin Sözen Kültür Evi'nin Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının ortak kullanımına tahsis edilmesi dolayısıyla Başkan Şahin'e teşekkür eden heyet üyeleri, binanın onarımı konusunda destek istedi.

Başkan Şahin'in ve ekibinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Duran Kaya başkanlığında oluşan Niksar STK heyeti üyeleri, ayrıca Kızılay Derneği'nin, Ankara'dan temin ettiği yardım malzemelerinin depolanabilmesi için yer talebinde de bulundu. Başkan Şahin, heyete gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, taleplerini inceleyerek mümkün olanlarını en kısa sürede yerine getireceklerini kaydetti.

Başkan Şahin, "Niksar, hepimizin ortak değeridir. Onu yüceltmek, şanına layık konuma getirmek; Niksarlının mutlu ve huzurlu olmasını temin için gereken hizmet ve yatırımları yapmak bizler için onurlu bir görevdir. Bu konularda sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 10:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?