3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

TESOB bayrak dağıttı

Tokat'ta, yaşanan terör olaylarına karşı yapılacak olan protesto eylemi öncesi esnaf ve vatandaşa Türk bayrağı dağıtıldı.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Mehmet Bekçi, yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla yaptığı basın toplantısında, vatandaşları yapılacak olan teröre tepki eylemlerine destek veremeye davet etti.

Terör olaylarının gün geçtikçe artmasının devlet ve millete gölge düşürmekte olduğunu kaydeden Başkan Bekçi, “Terör örgütüne açıkça destek veren Barzani ve Talabani'nin ülkemize yapmış olduğu tehditler maalesef sineye çekildi. Buradan şunu haykırmak istiyoruz ki; bu aziz şehitlerimiz ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi, devletin bekası ve yüce Türk milletinin bölünmesi için canlarını vermişlerdir. İnanıyoruz ki yüce Türk milleti her ferdi hep birlikte, ülkemizi kemiren bu terör illetine karşı tek yürek ve mücadele kararı olacaktır" dedi.

Basın açıklamasının ardından ilk olarak basın mensuplarına Türk bayrağı dağıtan Başkan Bekçi, daha sonra esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?