6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokat, Gül'ü ağırlayacak!

CUMHURBAŞKANI GÜL, TOKATLILARLA BULUŞACAK

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kentteki bazı ziyaretlerini yürüyerek yapacağını belirterek, "Buradaki esas gayemiz Cumhurbaşkanımızla vatandaşın birebir görüşmesi" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1 Nisan'da Tokat'a yapacağı ziyaret öncesi hummalı çalışmalar devam ediyor.

Ziyaret programı ile ilgili açıklama yapan Vali Yılmaz, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ankara'dan Tokat'a uçakla geleceğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Tokat Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile kentin tarihi mekanlarını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanımız öğle yemeğinde ise hayırseverler, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları,

kamu kurumluları yöneticileri ve yerel medya sahipleri ile öğle yemeğinde buluşacak. Yemekte 2000 yılından bugüne kadar okul yaptıran hayırseverlere Cumhurbaşkanımız ödüllerini takdim edecek. Güzel bir ziyaret olacağı inancını taşımaktayım" dedi.

Vali Yılmaz, Çankaya Köşkü'nde 1 Mart 2010 tarihinde Cumhurbaşkanı Gül'e yaptıkları ziyareti hatırlatarak, "O ziyaretimizde Cumhurbaşkanımızı ilimize davet etmiştik. Program değişikliği ile Cumhurbaşkanımızın ziyaretleri 1 Nisan 2011 Cuma günü olarak belirlendi. Cumhurbaşkanımıza ayrıca ziyaretimizde havaalanımızın açılmasını talep etmiştik. Kendileri gerekli talimatları vereceklerini ifade etmişti ve bildiğiniz gibi havaalanımız Mayıs ayında tekrar hizmete açıldı. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize yönelik

yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Tokat halkı adına tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyarette de Tokat kazanacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül'ün kentteki bazı temaslarını yürüyerek yapacağını ifade eden Vali Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Buradaki esas gayemiz Cumhurbaşkanımızla vatandaşın birebir görüşmesi. Gezileri yürüyerek yapmamızın amacı bu. Cuma namazından sonra belediye ziyaretine geçişte Cumhurbaşkanımız halka hitap eder diye düşünüyoruz. Takdirlerine maruz."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 17:51:02
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 18:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karaosmanoglu IP: 88.239.213.xxx Tarih : 31.03.2011 23:29:52

iyiki geliyorsunuz cumharbaşkanımız yollarımız yıkandı boyandı temizlendi belediyemiz çalıştı