7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat, SSK Sigorta İşleri Genel Müdürü' nü ağırlıyor.

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Sigorta İşleri Genel Müdürü Sait Ersoy, "İlaçların serbest eczanelerden alınmasını sağlamak kolay ama bu kuruma ayrı bir yük getirecek ikisini dengelemeye çalışıyoruz" dedi.

Yozgat Çorum ve Amasya’dan sonra SSK Tokat İl Müdürlüğü’nde incelemelerini sürdüren SSK Sigorta İşleri Genel Müdürü Sait Ersoy, Eksikleri yerinde tespit etmek amacıyla yola çıktıklarını ifade etti. Ersoy, "Bu gezimizde ayrıca iki önemli konuyu da yerinde tespit etmiş olacağız. Bunlardan birincisi yeni uygulamaya konulan e-bildirge uygulaması, bu konuda yapılan çalışmaları, ihtiyaçları tespit etmek. İkincisi ise yeni bir çalışmayı başlatıyoruz. Geçen sene bizim yasamız yoktu. Ağustos ayında çıkan yasaya dayanarak gayri menkullerimiz değerlendirmek üzere bir emlak yönetmeliği çıkartıyoruz. Bu yönetmelik şuanda Başbakanlık’ta yani gayri menkullerimizi değerlendirilmesi bunun içersinde kendi ihtiyacımız olanların ayrılması geriye kalanların satılması kiraya verilmesi için çalışıyoruz. Bu konuda Tokat’ta önemli bir merkez, Sümerbank’tan aldığımız bir bina var, o binayı Valilik istiyor. Tabii fiyat konusu var, kamu kuruluşu olduğu için onların ihtiyaçlarının değerlendirilmesi konusu var. Biz de acaba bunu bir kamu kuruluşuna mı versek yoksa ihaleyle satarak değerlendirsek bunu da arkadaşlarla görüşerek değerlendireceğiz" diye konuştu.

 

iha-tokat
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2004 Pazar 14:47:20
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 16:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah korkmaz IP: 78.163.132.xxx Tarih : 19.05.2008 13:30:19

sayın bakınım tokat sosyal sigorta dan 4.2.2008 tarifden beri rapor parası alamıyorum iki raporom var hala para alamadım bu konuyla ilgilenmenizi istiyorum sayıgılarım la bakanım