7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat: Bir zamanlar öğrenci olduğu okula Emniyet Müdür olarak döndü

Tokat Emniyet Müdürü Atilla Çınar, bir zamanlar öğrencisi olduğu okulda düzenlenen programa Emniyet Müdürü olarak katılırken, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.
2004 Trafik Yılı etkinlikleri kapsamında pilot okul seçilen Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programda, trafikte dikkat etmesi gereken kurallar konusunda öğrencilere bilgiler verildi. Trafik sınıf polisi kapsamında görevlendirilen öğrencilere kimlikleri, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar tarafından verildi. Programda ayrıca öğrenciler, hazırlamış oldukları piyesi sundu.
Programın sonunda konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, "Artık bugün trafikte yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bunun için sevgili öğrencilerimizin gelecekte son derece önemli sorumlulukları var. Biz bu sorumluluklarını biraz daha pekiştirmek ve onların gelecekte trafiğe katkısını sağlama adına bu etkinlikleri yapıyoruz" dedi.
İlkokul 1. ve 2. sınıfları Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda okuduğunu hatırlatan Atilla Çınar, "O dönemde biz öğretmenlerimizden çok şeyler öğrendik. İlk okumayı, yazmayı bu okulda öğrendim. Devlet, millet ve vatan sevgisini ilk defa burada bana aşıladılar. Cumhuriyet İlke ve İnkılapları'nı ben bu okulda öğrendim. Atamızı bu okulda tanıdım. İnanıyorum ki, sizler de aynı duygularla yetişiyorsunuz ve yetişmeye de devam edeceksiniz. Gelecekte bu ülkelerin sahipleri sizlersiniz. Bizler sadece sizlere iyi bir miras, ülke bırakabilmek için çalışıyoruz" diye konuştu.
Öğrencilerle tek tek yakından ilgilendiren İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, program sonrası okulun binası önünde öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
NURHAN İÇMEZ - TOKAT (İHA)
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2004 Perşembe 23:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?