7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat: Domates Festivali yarışmalarla devam ediyor


Tokat’ta yapılan Yıldız Genç Bayanlar ve Kriteryum Bisiklet Yarışmaları’na Sivas, Konya, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir illerinden 43 sporcu katıldı. Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu AK Parti Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu, Kriteryum Bisiklet Yarışması’nın startını birlikte verdi. Eski Niksar Yolu ile Atatürk Köprüsü yolu arasında yapılan bisiklet yarışması sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu önünde yapılan törenle verildi.


Genç bayanlar ferdi klasmanda 1. olan Sivas Gençlik Spor’dan Melike Çorlu, 2. olan Sivas Gençlik Spor’dan Tuğba Özdemir ve 3. olan İstanbul Gençlik Spor Merkezi’nden Seda Ferhatlı ödüllerini Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu’dan aldı. Ayrıca Bisiklet Yarışması’na katılan sporcu ve hakem heyetine çeşitli hediyeler verildi.


Öte yandan, Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda yapılan Minikler ve Yıldızlar Karakucak Güreş Müsabakaları oldukça çekişmeli geçti. Tokat, Amasya, Çorum, Yozgat, Ordu, Sivas ve Samsun illerinden güreş müsabakalarına 90 sporcu katıldı. Yapılan Yarışmalar sonunda dereceye giren güreşçilere ödülleri Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Ak Parti Tokat Milletvekilleri İbrahim Çakmak, Ergün Dağcıoğlu, Zeyid Aslan ve daire müdürleri tarafından verildi. 2-8 Ağustos tarihleri arasında yapılan Tokat Kazova-Kelkit 2. Altın Domates Festivali, final gecesiyle bugün sona erecek.

Tokat-iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2004 Pazar 16:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?